Vloeren

Uw vloer is de basis van uw interieur, en de sfeer van uw kamer kan gemaakt of gebroken worden door de soort vloer die u kiest! We hebben heel veel verschillende vloerbedekkingen bij van Tuyl, met een enorme keuze voor elke prijsklasse, dessin, kleur en kwaliteitsklasse! Zodat u uw kamers precies de sfeer kunt geven waar u naar verlangt! Zo maak je je huis niet alleen een thuis, maar een waar droomhuis!

We hebben voor iedereen de juiste keuze, maar als je zelf niet zo goed weet wat jouw huis een droomhuis zou maken, kunnen wij je ook advies geven! In deze coronatijd gaat dat iets moeilijker natuurlijk, maar wij hebben er wat op gevonden! zo kun je bijvoorbeeld via WhatsApp een afspraak maken om in de winkel stalen op te halen die passen bij wat je zoekt! Mochten deze stalen net niet helemaal passen bij wat je wilt? Geen probleem! We blijven gewoon stalen meegeven totdat je precies hebt gevonden wat je zocht! Als je hebt gevonden wat je zocht, en je blij bent met je keuze, komen wij bij jou thuis opmeten zodat we precies weten hoeveel vloerbedekking wij nodig hebben om jouw huis perfect te veranderen in jouw droomhuis!

Maar wat voor vloer ben je naar op zoek?
Neem anders even een kijkje hieronder!

Tapijt

Iedereen heeft het wel eens gezien, Tapijt! Tapijt brengt een goede sfeer in je huis, en geeft je ook echt dat gezellige thuisgevoel! Ruimtes worden door tapijt ook minder kil, en dit is dus de reden dat tapijt een hele lange tijd een hele populaire vorm van vloerbedekking was, die in veel verschillende soorten en maten is opgedoken door de jaren heen! Tapijt bestaat uit een onderlaag, waar losse draden of lussen van materialen zoals wol, kunstgaren, katoen of sisal op zijn aangebracht om een zachte en prachtige vloerbedekking te maken voor in jouw huis die niet alleen super mooi is, maar ook nog eens geluidsdempende kwaliteiten heeft! Daar word jij niet alleen blij van, maar ook je buren! Tapijt loopt ook heel comfortabel, of je nou het liefst blootvoets door je huis loopt, of lekker met je sloffen of sokken aan, tapijt is een zachte en verende optie! Tapijt geeft ook een luxe uitstraling aan je huis, en we hebben tapijt in zoveel verschillende kleuren, dat zelfs de meest excentrieke individuen een tapijt kunnen vinden wat precies bij hun visie, uitstraling, en sfeer past! Tapijten zijn bij ons in veel verschillende patronen verkrijgbaar, in verschillende prijsklasse, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit! Tapijt kan op verschillende manieren worden aangebracht in je huis, en dit kunnen wij natuurlijk ook voor je doen!

Meer weten over Tapijt in jouw huis?
Klik hier!

Vinyl

Vinyl is een soort vloerbedekking met meerdere lagen en meerdere patronen. Wij hebben Vinyl met allerlei soorten topcoats die glanzend, mat, of doorzichtig zijn. Vinyl is beschikbaar met verschillende soorten houtprints, marmerprints, tegelprints, steenprints, kurkprints of traanplaatprints! Vinyl is ook extreem vochtbestendig, zo kun je in elke kamer Vinyl leggen, ook in de badkamer of de toilet! Zo hoef je niet te beginnen aan tegelen, maar je kunt wel dezelfde look krijgen met vinyl! Aan de onderzijde van een vinylvloer zit een zachte schuimlaag waardoor de vloer een beetje veert en verminderd geluid in de kamers van je huis! Dat wil toch iedereen? Ook is een vinylvloer zeer kras en deuk bestendig. Extra handig dus, als je kinderen of huisdieren in huis hebt! Ook is vinyl heel goed betaalbaar! Niet alleen omdat het zo makkelijk te leggen is, en dat dus de legkosten considerabel verminderd, maar ook omdat vinyl zelf goedkoper is dan andere vloeren! Ook is vinyl een van de meest makkelijk onderhoudbare vloeren die er tot nu toe bestaat! Vinyl hoeft niet in de wax, olie, of andere troep! Vinyl heeft ook een lange levensduur, van 10 tot 20 jaar! zodat jouw huis heel lang perfect blijft, zodat je er zo lang mogelijk van kan blijven genieten!

Meer weten over Vinyl in jouw huis?
Klik hier! 

Laminaat

Laminaat is de laatste jaren steeds populairder geworden en is nog steeds een van de meest gekozen vloeren voor in huis! En voor goede reden! Laminaat heeft heel erg veel voordelen! Laminaat kan voorkomen in planken of tegels, en bestaat uit een beschermlaag, en decorlaag van bedrukt papier, een hele stevige basislaag en een kunststof onderlaag. Laminaat lijkt heel veel op hout, en heeft soms ook een hout feel! Daarom is laminaat soms ook bijna niet te onderscheiden van echt hout! Nog een groot voordeel aan laminaat is dat het ontzettend kleurvast is, ook als je er meubels op zet, zal het niet verkleuren, wat soms wel het geval is bij PVC of tapijt! In tegenstelling tot echt hout, is laminaat ook veel meer vochtbestendig, en er is tegenwoordig zelfs een soort speciale laminaat gemaakt, die uitermate geschikt is voor natte ruimtes, zoals de toilet of badkamer! Hier zit dus een speciale topcoat overheen die het hout beschermd tegen vocht! Ook is laminaat in heel veel verschillende kleuren, prints en uitstralingen te vinden! Omdat laminaat zo divers is, is er voor iedereen wel een perfecte laminaatvloer te vinden! Laminaat is ook heel makkelijk zelf te leggen, zeker als je laminaat uitzoekt met een kliksysteem! Maar als je daar geen zin of tijd in hebt, willen wij het ook heel graag voor u doen! Tenslotte is laminaat ook weer heel makkelijk zelf te onderhouden! Het heeft geen speciale zorg nodig behalve een keertje stofzuigen en dweilen!

Meer weten over Laminaat in jouw huis?
Klik hier!

PVC Vloer

PVC! Super handig, betaalbaar en onderhoudsvriendelijk! Een PVC vloer is een houtvrije vloer, om deze reden is PVC dus super sterk en extreem krasbestendig! Al zou je het willen kun je bijna geen krassen maken in deze harde, handige vloer! Hoge puntige hakken, speelgoedautootjes, poten van meubels, nagels van huisdieren, niks is een match voor onze PVC vloeren! Ondanks deze vloer een houtvrije vloer is, is het meestal bijna niet te onderscheiden van echt hout! PVC gaat heel lang mee, en blijft heel lang mooi, en doordat een dikke slijtlaag op zit, is het bijna onmogelijk om een grote, diepe beschadiging te maken in deze vloeren! Net als Vinyl, is PVC erg geluid dempend, dus dat is ook een erg groot voordeel! Ook is PVC uitstekend als je al vloerverwarming hebt, of dit wil aanleggen, PVC heeft namelijk de unieke kwaliteit om zich aan te passen aan de temperatuur van de omgeving. Wanneer je dus een vloerverwarming hebt, wordt de warmte makkelijk doorgelaten, waardoor de vloer dus erg snel al warm aanvoelt! Ook hoef je met PVC niet bang te zijn dat de vloerverwarming je vloer beschadigd, omdat PVC uitermate geschikt is voor vloeren met vloerverwarming! PVC is ook uitermate geschikt voor badkamers en keukens, omdat PVC vochtbestendig is! PVC is ook super onderhoudsvriendelijk, met een stofzuiger en een warm sopje houd je je vloer in topconditie! Mocht je na een tijdje toch een beschadiging zien waar je je aan ergert, is dat met PVC geen enkel probleem! Met PVC kun je individuele stroken of stukjes vervangen, waardoor je niet gelijk een hele nieuwe vloer hoeft aan te schaffen!

Meer weten over PVC in jouw huis?
Klik hier!

Linoleum

Linoleum is een geweldig product wat al jarenlang hoort bij een van de populairste vloerbedekkingen! Linoleum is samengesteld uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals kalksteen, hars, jute, lijnolie en andere ecologische producten. Het productieproces is zeer milieuvriendelijk, en is na gebruik ook weer volledig biologisch afbreekbaar! Linoleum is dus eigenlijk de perfecte optie voor mensen die hun huis duurzaam willen inrichten! Je zult ook vast enthousiast zijn om te horen dat Linoleum een hele lange levensduur heeft! Meeste fabrikanten geven minimaal 15 jaar garantie op hun linoleum vloeren, maar een linoleum vloer kan makkelijk 40 jaar lang meegaan! Dat is pas milieubewust! Ook Linoleum is in verschillende soorten verkrijgbaar! Van hout dessins, tot betondessins of gepersonaliseerde patronen! Linoleum is ook in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals tegels, stroken of banen! Ook is Linoleum geluiddempend, moeilijk ontvlambaar en trekt geen stof aan zodat mensen met astma of allergieën dus ook een gezonder huis kunnen hebben! Ook heeft linoleum, dankzij de natuurlijke materialen die er gebruikt zijn om het te maken, een antibacteriële werking! Bacteriën krijgen op deze vloer geen kans om zich te verspreiden, wat deze soort vloeren dus heel praktisch maakt voor ruimtes die echt goed schoon moeten blijven!

Meer weten over Linoleum in jouw huis?
Klik hier!   

Multiplank houten vloer

De Multi plank houten vloeren zijn hard op weg om de markt van vloerbedekking te veroveren! Een Multiplank Houten vloer heeft een stevige multiplex onderlaag, en een bovenkant van massief hout. Een Multi plank houten vloer is heel stabiel, en zet niet uit of krimpt niet met hitte! Dit maakt de Multiplank houten vloer een perfecte optie voor als je vloerverwarming hebt, of plant dit aan te leggen in jouw huis! Een Multiplank Houten vloer is veel goedkoper dan een massieve parket vloer, en de schaarste van hout op aarde wordt hiermee ook effectief bestreden, wat Multiplank vloeren een hele goede optie maakt als je wilt bijdragen aan een gezondere aarde! Nog een leuke bijkomstigheid aan multiplank vloeren is dat deze vloerbedekking makkelijk te leggen is! En omdat het makkelijk te leggen is, scheelt het ook een groot stuk in de kosten! Met een Multi plank houten vloer, heb je optisch hetzelfde idee als een massieve houten vloer, terwijl het wel heel veel scheelt in kosten en materialen! De Multiplank houten vloeren die wij verkopen, gaan net zo lang mee als een massief houten parket!

Meer weten over Multiplank Houten vloeren in jouw huis?
Klik hier!

Vloeren in de Outlet

Houten Vloer    (17m2)

Gelakte Houten Vloer(17m2)

Bruin-Grijze Vloer    (?m2)

Bruin-Grijze Vloer    (?m2)