· Ons Assortiment Vloeren ·

We hebben veel verschillende soorten tapijt in ons assortiment! In bijna alle kleuren en maten, om uw interieur je droominterieur te maken!

Vinyl is een soort vloerbedekking met meerdere lagen en meerdere patronen. Wij hebben Vinyl met allerlei soorten topcoats die glanzend, mat, of doorzichtig zijn.

Laminaat is de laatste jaren steeds populairder geworden en is nog steeds een van de meest gekozen vloeren voor in huis! En voor goede reden! Laminaat heeft veel voordelen!

PVC

PVC! Super handig, betaalbaar en onderhoudsvriendelijk! Een PVC vloer is een houtvrije vloer, om deze reden is PVC dus super sterk en dus ook extreem krasbestendig!

Linoleum is een geweldig product wat al jarenlang hoort bij een van de populairste vloerbedekkingen! Linoleum is samengesteld uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen!

De Multi plank houten vloeren zijn hard op weg om de markt van vloerbedekking te veroveren! Een Multiplank Houten vloer heeft een stevige bovenkant van massief hout!

Balkontapijt ziet er niet alleen prachtig en gezellig uit, maar het heeft ook heel veel voordelen! Het zorgt voor warmte, gezelligheid, en dempt geluid!

· Ons Assortiment Raambekleding ·

Horizontale Jaloezieën zijn er in honderden verschillende soorten, maten en materialen! Onze horizontale Jaloezieën zijn bijna volledig aanpasbaar!

Houten Jaloezieen bieden een extra stukje unieke stijl! Als je op zoek bent naar iets bijzonders om extra sfeer te geven, is dit de perfecte optie! 

Verticale Jaloezieën zijn een product die eigenlijk bij elk interieur en uitstraling past! Voor elk interieur een unieke verticale jaloezie!

Onze zebra rolgordijnen zijn geen grote investering! Zo kun je mooie raambekleding in huis hebben, met een klein prijskaartje!

Wil je in jouw huis ook een echt opvallende en mooie raambekleding? Duettes geven je huis niet alleen een geweldig mooie sfeer, maar ze zijn ook zo goed als onderhoudsvrij!

Ben je op zoek naar een echt goede sfeer in je huis? Shutters zijn sfeervolle, unieke blikvangers die een bijzondere uitstraling geven aan jouw huis! Shutters zijn gewoon prachtige raamdecoratie!

nbvjrfdkiljbnvfjjuioskhemnjkigvbnsuolijndmxolsgnbfhujhodncvujkososososososxbdnsoihjenfpoqw;9jdskmisepooooooooooohgujdslndfspooooooooooonfdspognps;lzjkdfiropwgnbfolsdnehfoserdnjosh!

Irritante beestjes in huis?! Daar heeft natuurlijk niemand zin in! De simpelste en snelste oplossing is een hor! Deze kunnen in alle kleuren en maten specifiek gemaakt worden voor uw woning!