Oeps!
Als je dit ziet, heb je een functie gevonden die nog niet helemaal werkt!
We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen! Onze excuses!

Ons Assortiment Vloeren:

Tapijt

We hebben veel verschillende soorten tapijt in ons assortiment! In bijna alle kleuren en maten, om uw interieur je droominterieur te maken!

Vinyl

Vinyl is een soort vloerbedekking met meerdere lagen en meerdere patronen. Wij hebben Vinyl met allerlei soorten topcoats die glanzend, mat, of doorzichtig zijn.

Laminaat

Laminaat is de laatste jaren steeds populairder geworden en is nog steeds een van de meest gekozen vloeren voor in huis! En voor goede reden! Laminaat heeft veel voordelen!

PVC

Super handig, betaalbaar en onderhoudsvriendelijk! Een PVC vloer is een houtvrije vloer, om deze reden is PVC dus super sterk en dus ook extreem krasbestendig!

Click PVC

Click pvc bestaat uit panelen die door middel van een clickverbinding aan elkaar worden gemaakt. Door het clicksysteem kan de vloer zonder lijm worden gelegd!

Linoleum

Linoleum is een geweldig product wat al jarenlang hoort bij een van de populairste vloerbedekkingen! Linoleum is samengesteld uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen!

Multiplank

De Multi plank houten vloeren zijn hard op weg om de markt van vloerbedekking te veroveren! Een Multiplank Houten vloer heeft een stevige bovenkant van massief hout!

Balkontapijt

Balkontapijt ziet er niet alleen prachtig en gezellig uit, maar het heeft ook heel veel voordelen! Het zorgt voor warmte, gezelligheid, en dempt geluid!