Kasten op maat

Dorland Kasten levert de kast die echt bij je past!

Met verkooppunten door heel Nederland vindt je vast een showroom bij je in de buurt om onze kasten te zien en te bestellen. Onze dealers helpen je graag met het realiseren van jouw kast op maat.

Om je goed en snel te kunnen helpen, neem je de globale maten van de ruimte mee naar een van onze dealers. Neem de maten op van de hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Ook is het van belang of er een schuinte zit in de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat je wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte. Je kunt ook eerst een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen en deze meenemen naar één van onze showrooms. Na het plaatsten van de order nemen wij alles voor je uit handen met onze full-service.

Bij ons heb je de volledige vrijheid wat betreft de indeling en uitstraling van jouw kastenwand. Je bepaalt zelf wat je nodig hebt voor het interieur en welke deuren het best passen bij je maatwerk kast. Wil je bijvoorbeeld extra planken voor leg, meerdere lades met demping of een garderobelift? En een kast met schuifdeuren, draaideuren of juist een luxe inloopkast op maat? Wij passen de kast naar jouw wensen aan. Met ons geavanceerd 3D tekenprogramma zie je daarnaast ook direct het resultaat en de prijs van je ontwerp.

Ontwerp je kast op maat naar je eigen wensen. Ook als de kastenwand in een aparte hoek of onder een afwijkende afschuining moet komen. Wij zullen deze tot op de millimeter nauwkeurig voor je inmeten, produceren en desgewenst monteren.