Vloerbedekking

Ben jij opzoek naar nieuwe vloerbedekking in omgeving Eindhoven? Dan ben je bij van Tuyl Woninginrichting aan het juiste adres! Nieuwe vloerbedekking kan je woning in een keer opfrissen, brengt een goede, warme sfeer in je woning, en geeft je dat gezellige thuisgevoel! Vloerbedekking bestaat uit een onderlaag, waar losse draden of lussen van materialen zoals wol, kunstgaren, katoen of sisal op zijn aangebracht om een zachte en prachtige vloerbedekking te maken voor in jouw huis die niet alleen super mooi is, maar ook nog eens geluidsdempende kwaliteiten heeft! Daar word jij niet alleen blij van, maar ook je buren! Tapijt loopt ook heel comfortabel, of je nou het liefst blootvoets door je huis loopt, of lekker met je sloffen of sokken aan, vloerbedekking is een zachte en verende optie! Vloerbedekking geeft ook een luxe uitstraling aan je huis, en we hebben vloerbedekking in zoveel verschillende kleuren, dat zelfs de meest excentrieke individuen een tapijt kunnen vinden wat precies bij hun visie, uitstraling, en sfeer past! Vloerbedekkingen zijn bij ons in veel verschillende patronen verkrijgbaar, in verschillende prijsklasse, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit! Vloerbedekking kan op verschillende manieren worden aangebracht in je huis, en dit kunnen wij natuurlijk ook voor je doen! Heb jij interesse in een nieuwe vloerbedekking? Kom langs in onze winkel en showroom in Woensel, Eindhoven!

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over vloerbedekking:

Ow jee, een vlek in het tapijt! Wat moet ik nu doen? Wat voor een vlek je ook hebt, wees er altijd snel bij. Hoe sneller je er bij bent hoe groter de kans dat de vlek er met wat water gewoon weer uitgaat.

Verse vlekken kan je het beste gelijk behandelen met water. Verwijder eerst met een lepel de vaste bestanddelen. Maak vervolgens een witte, katoenen/badstof handdoek nat met koud water, goed uitwringen en plat op de plek leggen. Laat de handdoek liggen, zonder te spieken. Als de handdoek verzadigd raakt, vervang deze dan zoals bovenstaand beschreven. Laat vervolgens de handdoek liggen tot deze geheel droog is. Voor oude vlekken is het belangrijk om niet het keukenkastje open te maken (HG, azijn, zeep, Vanish, chloor, etc.), dit brengt schade toe aan het betreffende materiaal.

Kies niet voor de klassieke fout door zout of witte wijn over een rode wijnvlek te gooien. Dit doet meer kwaad dan goed!

Heb je een hartnekkige vlek van bijvoorbeeld verf, nagellak, teer, lijm, roest of bloed? Dan heb je een professionele vlekkenverwijderaar nodig. Dit geldt ook voor opgedroogde hardnekkige vlekken. Wij werken bij van Tuyl Woninginrichting samen met het merk James. James producten worden door de meeste vooraanstaande fabrikanten actief aanbevolen, en dus ook door ons! In onze winkel en showroom in Eindhoven kunnen wij u vrijblijvend advies geven over uw specifieke vlek!