Nog vragen die we niet hebben beantwoord?
Neem contact op!

WhatsApp Contact

Heb je vragen die niet beantwoord zijn? Of heb je specifiek advies nodig? Op deze pagina kun je ons een mail sturen, of je kunt ons via WhatsApp een bericht sturen door op de onderstaande buttons voor WhatsApp te drukken! Wil je een afspraak maken om in onze winkel te komen kijken en persoonlijk advies te krijgen? Dat kan ook! Via WhatsApp of via ons e-mail contact formulier!

Vragen? Klik bovenstaande button!
Afspraak maken? Klik bovenstaande button!
Advies? Klik bovenstaande button!

In onze winkel zijn er ook meerdere experts aanwezig die U passend advies kunnen geven over het onderwerp waar u nog vragen over heeft! Ook als u alleen komt rondkijken, bent u natuurlijk van harte welkom!

In onze winkel, hebben we ook een groot aantal stalen waar u zelf kan zien en voelen hoe uw droomwoning er mogelijk uit kan gaan zien!

Onze Google Reviews

Vandaag zijn de vitrages en de overgordijnen gehangen. We zijn er superblij mee, zo mooi!
Hier werken vakkundige mensen die je heel fijn helpen en adviseren. je betaald uiteindelijk wat meer maar alles is dan wel tot in de puntjes geregeld. Thuis wordt netjes alles opgemeten en als je een keuze hebt gemaakt uit het enorme assortiment wordt alles netjes voor je op maat gemaakt en gemonteerd. Voor de andere raambekleding gaan we zeker weer hier naar toe!
- Anja van Kraaij, Google reviews
We hebben een afspraak gemaakt voor gordijnen te bekijken en zijn uitstekend geholpen door vriendelijk en kundig personeel.
- Jaap, Google Reviews
Hier mijn nieuwe gordijnen en strakke roedes met ringen gekocht en ben er helemaal verliefd op! Het past perfect bij mijn botanische/ industriële inrichting, hoewel mijn oma ook bij van Tuyl zou kunnen slagen. Voor ieder wat wils en een ontzettend grote collectie. Aanrader!
- Sientje Poppelientje, Google Reviews
Al jaren onze beste raadgever qua vloerbedekking en stoffering. Super bedrijf!
- John Swinkels, Google Reviews
Uiterst behulpzaam. Veel keuze. Goed, gedegen en eerlijk advies zonder de bekende opdringerige verkooppraatjes. Ouderwetse klantvriendelijkheid die je tegenwoordig niet veel meer tegenkomt. Een familiezaak met hart voor het vak en eigen vakmensen. Top!
- Mo H, Google Reviews
Goede kwaliteit en super netjes gelegd!
Aanrader als je voor kwaliteit wilt gaan.
- Maarten Hunter, Google Reviews
goede service en vriendelijk personeel. daarbij ook een uitgebreid assortiment en een nette winkel.
- Thomas van Tuyl, Google Reviews

Bij van Tuyl hechten wij heel erg veel waarde aan goede klantenservice, aandacht voor de details en de kleine puntjes op de i! Daarom zijn wij erg blij met onze positieve Google reviews die door jullie zijn ingezonden! Hier een paar van onze persoonlijke favorieten die ons werk door de jaren heen, representeren!   

Geef ons een review!