In 1937 werd met veel trots en passie door Antoon van Tuyl, op de Houtstraat 17 in Eindhoven een begin gemaakt aan de oprichting van 'van Tuyl woninginrichting'. Wij zijn begonnen met behangen, het op maat maken van gordijnen, en het leveren en leggen van kokostapijt, wat toen ontzettend populair was.

Van Tuyl woninginrichting is toen gegroeid, en tegen het einde van de 60-er jaren waren wij van Van Tuyl een van de eerste in Eindhoven die kamerbreed tapijt kon leveren! Toen we in 1970 uit onze voegen waren gegroeid in de Houtstraat, zijn we verhuisd naar de Rapenlandstraat 4, waar we ons assortiment een heel groot stuk hebben uitgebreid, om iedereen te kunnen bieden waar ze naar op zoek zijn!

Vanaf 1995 zijn we gevestigd op de Woenselsestraat 333 in Eindhoven, daar hebben we alles wat je nodig zou kunnen hebben om jouw huis, echt een droomhuis te maken! Zo hebben wij nu kamerbrede vloerbedekking, vinyl, pvc vloeren, vitrage, gordijnen, en diverse raamdecoratie in allerlei verschillende kleuren, kwaliteiten, en prijsklasse!

Wij kunnen u adviseren, of u kunt het zelf uitkiezen, en als u een keuze heeft gemaakt, komen wij bij u thuis opmeten, zodat het allemaal perfect past! Wij hebben een collectie die is opgebouwd uit verschillende kleuren, stijlen, kwaliteiten en prijsniveaus! 

Dus, comfortabel en mooi wonen kunt u bij ons bereiken!

Vanaf november 2011 zijn we lid van Colors@Home.

 

Op al onze transacties zijn de verkoop, leverings- en betalingsvoorwaarden van het CBW van toepassing.