In 1937 begon van Tuyl woninginrichting als een klein familiebedrijf in Eindhoven. Met grote passie heeft Antoon van Tuyl dit kleine familiebedrijf opgebouwd tot wat het vandaag is! Nog steeds met veel trots wordt dit bedrijf gerund door de familie van Tuyl, en hebben we het ondertussen een heel stuk uitgebreid!

Hoe? We hebben ons assortiment uitgebreid tot een hele brede keuze range van tapijt tot pvc, en van raambekleding tot horren! Wij hebben alles wat je nodig zou kunnen hebben om jouw huis, echt een droomhuis te maken! Wij kunnen u adviseren, of u kunt het zelf uitkiezen, en als u een keuze heeft gemaakt, komen wij bij u thuis opmeten, zodat het allemaal perfect past! Wij hebben een collectie die is opgebouwd uit verschillende kleuren, stijlen, kwaliteiten en prijsniveaus! 

Dus, comfortabel en mooi wonen kunt u bij ons bereiken!

In 1937 werd met veel trots en passie door Antoon van Tuyl, op de Houtstraat in Eindhoven een begin gemaakt aan de oprichting van 'van Tuyl woninginrichting'. Wij zijn begonnen met behangen, het op maat maken van gordijnen, en het leveren en leggen van kokostapijt, wat toen ontzettend populair was. Het kleine begin van Van Tuyl woninginrichting is toen heel snel gegroeid, en tegen het einde van de 60-er jaren waren wij van Van Tuyl de eerste in Eindhoven die kamerbreed tapijt kon leveren! Toen we in 1995 uit onze voegen waren gegroeid in de Houtstraat, zijn we verhuisd naar de Woenselsestraat 333, waar we ons assortiment een heel groot stuk hebben uitgebreid, om iedereen te kunnen bieden waar ze naar op zoek zijn! Zo hebben wij nu kamerbrede vloerbedekking, vinyl, pvc vloeren, vitrage, gordijnen, en diverse raamdecoratie in allerlei verschillende kleuren, kwaliteiten, en prijsklasse!

 Vanaf november 2011 zijn we lid van Colors@Home.