Gordijnen

Ben je op zoek naar mooie, nieuwe kwaliteitsgordijnen om je huis op te frissen? Dan ben je bij onze gordijnen showroom in Woensel, Eindhoven aan het juiste adres! In onze gordijnen showroom hebben wij oneindig veel soorten gordijnen waaruit u kan kiezen! Als je een mooie stof hebt uitgekozen, worden bij van Tuyl de gordijnen op maat gemaakt! Ook als je op zoek bent naar een budget optie voor je gordijnen, hebben wij genoeg keuze om uit te kiezen! Neem ook eens een kijkje bij onze gordijnen outlet, waar je misschien wel een juweeltje vind voor een heel zacht prijsje! Ook hebben wij bij van Tuyl Woninginrichting vaak acties en kortingen op onze gordijnen (en andere types raambekleding!) Naast ons zeer grote assortiment gordijnen, hebben we ook veel accessoires voor gordijnen, zoals gordijnstokken, en gordijn flossen! dus kom snel een kijkje nemen bij een van de grootste gordijnenwinkels in Eindhoven!

Hier zijn wat antwoorden op veelvoorkomende vragen over gordijnen!

Als je je gordijnen wilt wassen, adviseren wij om deze chemisch te laten reinigen via de stomerij. Het resultaat is dan beter! Besluit je toch om het zelf te doen? Houd er dan rekening mee dat bijna alle (gordijn)stoffen kunnen krimpen. Dit kun je beperken door altijd de juiste procedure te volgen. Op de kapstalen staat vermeld of de stof zelf gewassen mag worden en welke wasvoorschriften dan van toepassing zijn. Hier lees je een uitleg van de voorkomende symbolen en algemene tips voor het wassen.

Wil je in huis af en toe ruimtes afschermen, zoals bijvoorbeeld een werkplek of de keuken, kies dan voor een gordijn als roomdivider. Deze is niet zo vast als een kast en is eenvoudig opzij te schuiven wanneer je de ruimte groter wil maken. 

Kies je voor een gordijn als roomdivider, ga dan voor een inbetween. Een inbetween laat het licht door en houdt de ruimte luchtig. Wil je liever iets meer privacy? Dan kan een dikker gordijn juist de uitkomst bieden! In onze gordijnen showroom hebben wij experts die je kunnen helpen de beste keuze te maken voor jouw ruimte!

Gordijnen geven niet alleen sfeer aan je interieur, maar kunnen de ruimte ook hoger laten lijken! Als je dit graag wilt bereiken, kies je voor kamerhoge gordijnen, en laat je deze voor het beste effect, nonchalant op de vloer vallen! Deze simpele oplossing kan je ruimtes al een hele andere sfeer en uitstraling geven!
Deze stijl past goed bij een shabby chic, vintage en landelijk interieur!
In onze gordijnenwinkel in Woensel, Eindhovenhebben we gelukkig experts op het gebied van gordijnen, dus kom gerust een keertje een kijkje nemen in onze showroom!

Steigerhout en steigerbuizen zijn ondertussen niet meer weg te denken van een stoer interieur! De laatste paar jaren komt deze trend steeds vaker voor in onze interieuren, en voor een hele goede reden! Ze geven een stoere look en zijn op veel manieren te combineren! Combineer steigerbuizen bijvoorbeeld met gordijnen voor een industriële, stoere uitstraling in het interieur! Wanneer je dit doet, wil je natuurlijk wel de buizen zien. Gebruik daarom gordijnen met ringen, zodat je steigerbuis goed zichtbaar blijft. Zo geef je een stoere look aan je gordijnen, en tover je heel je interieur om!

Het opmeten van je gordijnen is een heel precies klusje omdat anders het eindresultaat kan tegenvallen.
Hoe je de juiste maten opneemt laat A House of Happiness zien in dit handige filmpje!
https://youtu.be/BhHBBdS8MGE